Kurs- og treningstilbud

Nøtterøy Golfklubb i samarbeid med våre proer ønsker å tilby deg som medlem et bredt utvalg av kurs- og treningstilbud for årets golfsesong. Vår målsetning er å øke aktiviteten blant klubbens medlemmer, noe som igjen øker ferdighetsnivået til deg som spiller. Gruppetreninger er i tillegg sosialt og engasjerende og leder til et bedre klubbmiljø.

Vi ønsker å tilby treninger til alle klubbens medlemmer og håper at du blir med på et eller flere av følgende planlagte treninger/kurs:

NXT LVL Trening
Treningsanlegget er bygget om til et NXT LVL treningsanlegg. NXT LVL er en forkortelse for next level, eller neste nivå på norsk. Det betyr at treningsanlegget er delt opp i stasjoner der du kan måle ditt ferdighetsnivå på alle deler av spillet og derved få kartlagt hva du er god på og hva du trenger å forbedre for å bli en bedre og mer stabil golfspiller. Vi oppfordrer alle klubbens medlemmer til å komme på NXT LVL treninger i starten av sesongen for å lære mer om hva dette er og om hvordan du kan trene mer variert og målrettet. Mer om NXT LVL kan du lese ved å følge denne linken:
http://www.norskgolf.no/artikler/nyheter/nxt-lvl-gruppetreninger-en-hit-sandefjordLes artikkelen og last ned de ulike NXT LVL scorekortene, så ser du hvilke oppgaver du kan teste deg selv i for å finne ditt ferdighetsnivå. Få en bedre, morsommere og variert trening!

Seniortrening
Aldersgruppen for senior er senket til 50 år med virkning fra i 2016. Det betyr at ca 60% av våre medlemmer faller inn under denne kategorien. Seniortreninger har vært gjennomført de 2 siste årene med stor deltakelse. Seniorgruppa vil i samarbeide med pro komme tilbake med tidsplan og program for disse treningene. 

Pensjonisttrening
Pensjonisttrening er for alle som er pensjonert og har tid på formiddagene. Vi fokuserer på sosialt samvær, trening og kanskje en runde på banen etter trening. Enkelte ganger vil vi også arrangere turer til andre golfbaner. Her skal vi ha det gøy!

Juniortrening
Juniorgruppa har egne treningsgrupper tilpasset ulike ferdighetsnivå og ambisjonsnivå. Kontakt juniorgruppa for mer informasjon. Vi ønsker alle nye juniorer som ønsker å prøve seg på golf spesielt velkommen til våre treninger. Treninger vil foregå på tirsdager, onsdager og torsdager. Følg med på juniorgruppens facebookside. 

Klubbtrening HCP 0-18
Treningene er tilrettelagt for ulike ferdighetsnivå. Dersom du har under 18 i handicap er disse treningene tilpasset deg. Treningsprogram settes opp av pro. 

Klubbtrening 18-28 og over 28
Treningsgruppen for deg med 18-36 i Handicap. Målet for treningene er at du skal bli en bedre og mer stabil golfspiller. Du får hjelp og veiledning av pro. 
Dersom du har over 36 i handicap tilhører du den største gruppen spillere i de fleste klubber i Norge. Vi oppfordrer alle i denne kategorien spillere til å møte på trening! Fokus vil være trivsel, mestring, læring og økt spilleforståelse. Vi skal hjelpe deg til å få fremgang på golfbanen! Samtidig er dette en ypperlig anledning til å møte flere av klubbens medlemmer og derved skape relasjoner på golfbanen. 

VTG Trening
Alle som har gått på Veien Til Golf kurs (VTG) trenger oppfølging i etterkant av selve kurset. Dette vil deltakerne få gjennom hele den første sesongen som en del av Nøtterøy Golfklubb’s VTG pakke. Vårt mål er at våre kursdeltakere skal oppleve den mestring som er nødvendig for å bli en ivrig golfspiller. 

VTG Kurs
Nøtterøy Golfklubb tilbyr i år et mer variert tilbud av VTG Kurs. Fleksibilitet er nøkkelordet. Vi kan i tillegg til de tradisjonelle VTG kursene i helger, tilby VTG kurs på ettermiddager over 3 uker. I tillegg kan vi tilby fleksible VTG kurs tilpasset grupper helt ned til 5 personer. Det vil si at bedrifter og vennegjenger kan kontakte Nøtterøy Golfklubb for å få et VTG kurs tilrettelagt for dem i samarbeid med våre proer. Våre medlemmer er klubbens viktigste markedsføringskanal og det er derfor viktig at dere formidler dette budskapet til deres kontakter. Ta kontakt med daglig leder Peter Johansson på telefon 459 04 150 eller pr. mail til leder@notteroygolf.no   for mer informasjon om våre VTG Kurs.

Proens tips
De fleste opplever til tider (eller til stadighet) at svingen ikke «sitter» helt. Det kan være enkle grunner til dette som du ikke helt ser alene. Våre proer vil til ulike tider i uken ha en «åpen time» der du kan få enkle og raske tips for forbedring av din sving. Her møter du bare rett og slett opp for å få litt enkel veiledning. Du kan ikke forvente at pro skal gi deg en times instruksjon, men du vil få en rask korrigering. Dette er nytt av 2016 og åpent for alle!

Priser for treninger 2017:
Proens tips og VTG-treninger i samband med kurs er gratis for klubbens medlemmer. 
Juniorer har egen treningsavgift. 
Øvrige gruppetreninger betales med en egenandel på kr. 120,- pr. gang.

Klubb i samsvar med pro tar forbehold om kansellering av kurs/flytting av deltakere dersom oppsatte kurs har lav eller ingen deltakelse etter en viss tid.