Medlemskap og priser

Verv nye medlemmer – vinn eksklusive premier!
 
Kjære medlem! Nå kan DU bidra til medlemsvekst og utvikling for Nøtterøy Golfklubb. Samtidig blir du med i trekningen av en el-sykkel til en verdi av 20.000 kroner og en eksklusiv klokke til en verdi av 10.000 kroner.
 
Mens alle som verver minst ett nytt medlem er med i trekningen av el-sykkelen, går klokken fra Baume & Mercier til den som verver flest nye medlemmer.
 
Vi er mange som er glade i golf, men vil gjerne bli enda flere. Nå lanserer vi en storstilt vervekampanje for å gjøre flere oppmerksomme på de flotte fasilitetene og det sosiale miljøet i Nøtterøy Golfklubb.
 
Har du venner som er interessert i golf, men som enda ikke har tatt skrittet fullt ut? Da kan du fortelle dem at vi tilbyr en introduksjonspris på bare 4.000 kroner i 2018! Summen inkluderer medlemskontingent i golfklubben og spilleavgift på banen. Forutsetningen for tilbudet er at nye medlemmer binder seg for to år.
 
Kjenner du noen unge golfentusiaster, eller voksne med barn som også spiller? Da kan du samtidig informere om at alle under 19 år spiller gratis på Nøtterøy Golfbane.
 
Å være medlem byr på flere store fordeler. Sammen med fem andre klubber på Østlandet inngår vi i samarbeidet FIRST CLASS GOLF. For juniorer medfører dette fritt spill på de respektive banene utenom «prime time», mens det for seniorer medfører en greenfee på bare 300 kroner på hverdager, og etter klokken 13 på helligdager.
 
Som takk for at du hjelper oss med å verve nye medlemmer, blir du med i trekningen av de eksklusive premiene. Og husk: jo flere nye medlemmer du verver, jo større blir vinnersjansen. Lykke til!

De forskjellige medlemskategoriene ble vedtatt på klubbens årsmøte 13. februar 2018. Som medlem vil du snart merke mange flotte muligheter og fordeler. Vi  jobber per dags dato med et tettere samarbeid mellom klubber i Vestfold som skal gi fullt betalende medlemmer store fordeler.

Vi har inngått en greenfee avtale med Larvik og Borre som gir oss en fantastisk greenfee på kr 200,- . Dette gjelder ALLE DAGER I UKEN i 2018.

FIRST CLASS GOLF som gir samme medlemmer greenfee på kun kr 300,- på Miklagard, Losby, Tyrifjord , Gamle Fredrikstad og Kongsvinger på hverdager og etter klokken 13 på heligdager.

Juniorer spiller gratis hos hverandre, foruten «prime time»


All erfaring tilsier at kvalitet og beliggenhet er noe av det viktigste for et golfanlegg – disse forutsetningene er absolutt tilstede på  Nøtterøy Golfbane.

På Nøtterøy tar vi sikte på å presentere et så komplett golfanlegg som mulig for alle typer spillere. Vi har en 18-hulls bane, en 6-hulls treningsbane, gode treningsfasiliteter med driving range, nærspillsområde og putting-greener. Det er gode trenings- og turneringstilbud for alle medlemstyper, samt et godt sosialt miljø; alt i de fantastiske omgivelsene på idylliske Nøtterøy!

På samme måte som vi sikter mot å tilby et komplett golfanlegg, vil vi også kunne tilby et komplett tilbud av medlemskap for golfspillere i flere kategorier. Nøtterøy besluttet å avvikle aksjeordningen fra sesongen 2015 og tilbyr derfor vanlige medlemskap i klubben. Følgende kontingenter til NGK og spilleavgifter til NGB er vedtatt og fastsatt for 2018:  
 
Kategori 2018 Kr      
0-19 år    500      
20-21 år 3 190      
Student t.o.m 25 år 4 280      
Voksent ordinært medlem  8 830      
VTG (2017) - 2. år 4 870      
VTG (2016) - 3. år 6 770      
Korthullsmedlemskap 1 770      

Veien til golf kurs for nygbegynnere koster kun kr 1950,- første året og inkluderer spill på banen samme sesongen.
Det er rabaterte medlemskap for VTG: ere år 2 og 3.


Alle medlemskap fornyes automatisk neste år dersom man ikke melder seg ut senest 31.12. Om ønskelig kan årskontingenten deles opp i 10 avdrag. Ta kontakt med administrasjonen dersom du ønsker dette.

Korthullsmedlemmer må betale greenfee ved spill på hovedbanen. 

VTG-medlemskap 2. år overføres automatisk til voksen ordinært medlemskap dersom man ikke melder seg ut senest 31.12.

VTG-medlemskap 1. år overføres automatisk til VTG-medlemskap 2. år dersom man ikke melder seg ut senest 31.12.

Innmeldingsskjemaer:
Last ned innmeldingsskjema for voksne her.
Innmeldingsskjema for Juniorer finner du her.
Innmeldingsskjema for Korthullsmedlemmer finner du her.