Kurs og trening

Informasjon - Innetrening i V.fold Golfhall

Startdato:onsdag 11. november 2020 - kl. 1930
Sted:Vestfold Golfhalle
Start påmelding:15. oktober 2020
Slutt påmelding:onsdag 28. oktober 2020 kl. 23.59
Antall plasser:11
Ledige plasser:10

Beskrivelse

Vi inviterer til innetrening i Vestfold Golfhall, Vear. Nøtterøy golfklubb har forhåndsbestilt 2. etasje (totalt 11 matter) i Golfhallen og vil avholde trening for våre medlemmer. 
Treningen vil foregå på onsdager kl. 19.30 - 21.00, hvilke datoer finner du under påmeldingen på h. side.
Vi er totalt avhengig av påmelding til treningskveldene, både for å etterkomme kravene til ev. smittesporing, men også for å minimere den økonomiske risikoen klubben tar ved å forhåndsbooke plasser i Golfhallen. 

Bindende påmelding og innbetaling til treningskveldene må skje senest 2 uker før treningsdatoen da dette er siste frist vi har for avbestilling av de reserverte plassene. Det må være minimum 8 deltagere på hvert kurs for at kurset skal avholdes. Ved færre deltagere blir vi nødt til å avbestille. 

Påmelding må skje via påmeldingsskjemaet som du finner nedenfor. Pris for treningene er kr. 350,- pr gang. Betaling skal skje til klubbens VIPPS 108710 senest 2 uker før treningen.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her