Gratulerer Alexander!

10. desember 2021

For en av Nøtterøy Golfklubbs juniorspillere, ble avslutningen på golfsesongen fantastisk.

Alexander Nysæther ble tatt ut til å spille på Team Norway i Junior Nordic Match i Danmark i oktober. Alexander vant sin årsklasse (2008) mot spillere fra Sverige, Danmark og Finland. I tillegg vant han matchspill mot Finland sammen med den norske jentespilleren fra samme årskull.

Nordic Junior Match er en turnering hvor Norge, Sverige, Danmark og Finland møter hverandre. Selve turneringen består av én singelrunde og en runde med fourball matchspill, der man konkurrer mot de i samme årskull. I løpet av rundene henter man poeng til sitt land. Alexander skaffet 6 poeng til Norge i løpet av disse to dagene, noe som er maks antall poeng det var mulig å hente. Med andre ord bidro Alexander stort til sitt lag, i sin aller første internasjonale turnering – ikke bare på banen, men også av. Med godt spill, et utrolig humør og gode holdninger imponerte han stort!

Vi i Nøtterøy Golfklubb er stolte av å ha et godt juniorprogram som dyrker frem noen av landets beste spillere, slike som Alexander. Her har vår headpro, Johan Tanum, gjort en svært god jobb med å trene og coache våre juniorer som ønsker å satse på golf som en idrett.

Vi gratulerer Alexander for fremragende innsats, og gleder oss til fortsettelsen i neste sesong!

PS. Har du lyst til å være med og utvikle og støtte juniorene på veien videre, er det alltid plass til flere i juniorkomiteen. Ta kontakt med leder@notteroygolf.no