Junior - Elite

Birdie - treningsgruppe 2020

Opplegget for junior medlemmer er som følger:

Birdie treningsgruppe er en gruppe for de som ønsker å spille golf og trene for enten å kvalifisere seg til Eagle-Elitegruppe  eller ønsker å ha golf som en god hobby. Alle spillere i alder 7-19 år med etablerte handicap og junior medlemskap i Nøtterøy Golfklubb kan delta i gruppen.

Medlemskontingenten for barn og til og med 12 år er holdt meget lav, kun kr 500,-/år for på denne måten å kunne gi flest mulig barn anledning til å spille golf. Kontingenten for juniorer 13-19 år koster kr 1 000,-.
Alle juniorer kan når kontingenten er betalt, spille så mye de vil på vår bane og på Borre, Larvik, Sandefjord og Vestfold uten å betale greenfee.

Deltagere i gruppen kan velge mellom to innholdspakker:
Pakke 1 koster kr 3 000,- pr år og blir fakturert i to omganger, normalt i mai og september.

Opplegget for pakke 1 inkluderer:
  • Trening med klubbens pro 3 timer hver uke til fastsatt tid, tirsdag og torsdag
  • Gratis rangeballer gjennom hele sesongen
  • Ekstra spilleoppfølging med "digital spillersjekk"
  • Trening 1 time hver uke gjennom vintersesongen (desember-mars) i Vestfold Golfhall (medlemskap i Golfhallen er ikke inkludert).

Pakke 2 koster kr 1 500,- pr. år og inkluderer:
  • Trening med klubben spro 3 timer hver uke til fastsatt tid, tirsdager og torsdager.

For begge grupper gjelder: 
All informasjon om treningstider og arrangementer deles på klubbens Facebook sider for Nøtterøy Golf Junior. Dette er en lukket gruppe og dersom det ønskes deltagelse, må du sende en forespørsel om deltagelse i gruppen.

Interesserte nye medlemmer bes ta kontakt med daglig leder, Logan Ferguson, e-post; leder@notteroygolf.no

Vel møtt!

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her