Junior - Elite

Narvesen tour Sør-Østlandet 2020

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer i golf for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region.

Alle jenter og gutter i alderen 6-19 år er velkommen til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaring. Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene.

Narvesen Tour skal være en av møteplassene hvor spillere fra forskjellige klubber blir kjent med hverandre, konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bli bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø. 

MÅLSETNING 
Økt andel barn og unge i klubbene og økt andel juniorer som konkurrerer i turneringsspill på alle nivåer er ett av målene i golf-Norges virksomhetsplan for perioden 2020-2023.

TERMINLISTER

Terminlisten for Narvesen Tour koordineres av regionens Turneringskoordinator, i samarbeid med golfklubbene og NGF, og finnes i regionenes turneringsmodul i GolfBox (se under):

Narvesen Tour Region Sør 2020

Fokus for alle regionale aktiviteter og konkurranser for barn, ungdom og juniorer er rekruttering – ivaretakelse og utvikling, uavhengig av kjønn, alder, nivå og ambisjoner, fra nybegynneren til elitespilleren. Regionale aktiviteter/konkurranser/turneringer koordineres av regionene og målet er å skape et bredt tilbud til alle kategorier spillere.


Narvesen Tour er turneringstilbudet for alle barn og juniorer som ønsker å spille golf. Den har ulike klasser etter kjønn og alder og ferdighet. Turneringen er åpen for alle mellom 6 og 19 år. 

Narvesen Tour spilles med følgende klasser: 

M8 - Mix 6-8 år.
Spiller 6 korte(25-50-75m) på spesielt tilrettelagte hull 

M12 - Mix 9-12 år
Spiller 9 hull maximumscore med handicap på en kort tilrettelagt bane. 

M15 - Mix 13-15 år
Spiller 9 hull Maximum Score med handicap på korteste slopet bane. 

M19 - Mix 16-19 år
Spiller 9 hull Maximum Score med handicap på korteste slopet bane. 

J15 - Jenter 13-15 år
Spiller 18 hull Maximum Score med Handicap 

G15 - Gutter 13-15 år
Spiller 18 hull Maximum Score med handicap 

J19 - Jenter 16 - 19 år
Spiller 18 hull Maximum Score med handicap  

G19 - Gutter 16 - 19 år
Spiller 18 hull Maximum Score med handicap  

Narvesen Tour er i "OoM-klassene" kvalifisering til Srixon Tour. Det lages en rengeringsliste (OoM) med bruttoscore som teller for hver periode med spillere fra regionen.

Se for øvrig konkurransebestemmelser for Narvesen Tour: 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her