Damekomite

Damekomiteen ønsker å sette fokus på glede og fellesskap, hvor alle skal føle seg velkommen uansett alder og nivå. Vårt mål er:

- Skape en aktiv sesong for klubbens damer
- Øke deltagelsen på damedagene
- Utvikle vårt spill sammen
- Ha det sosialt og gøy sammen

Damedagene i 2020 arrangeres på onsdager med normal start kl. 17:00. Tidspunktet er valgt for at de som er i jobb skal få anledning til å spille. Vi har prøvd å legge opp til et variert program med forskjellige spilleformer. Det er lagt vekt på at vi skal ha flere lagkonkurranser slik at vi blir bedre kjent og samtidig ufarliggjøre ordet "turnering".  Vi ønsker at alle turneringene som hovedregel skal ha påmelding i GolfBox, men det er også fullt mulig å sende en epost til damekomiteens leder, Kari Aamodt, eller også få dette gjort i proshop.

Damegruppas styre består av:
Leder: Kari Aamodt
Nina Schütt