Kurs og trening

Kurs- og treningstilbud 2020-2021

Nøtterøy Golfklubb og vår lokale pro Johan Tanum ønsker å tilby deg som medlem et bredt utvalg av kurs- og treningstilbud for årets golfsesong. Vår målsetning er å øke aktiviteten blant klubbens medlemmer, noe som igjen øker ferdighetsnivået til deg som spiller. Gruppetreninger er i tillegg sosialt og engasjerende og leder til et enda bedre klubbmiljø.
Nytt av året er at vi også har ansatt en assistent-pro Isak Foyn Wahlqvist som foruten å undervise på fellestreninger, også vil ha én-til-én undervisning. 

Alle våre fellestreninger vil du finne i kolonnen til høyre på denne siden, det gjelder både våre nybegynnerkurs (VTG - veien til golf) og tilbud til våre medlemmer i alle aldre og hcp.

Vi er totalt avhengig av påmelding til treningene, både for å etterkomme kravene til ev. smittesporing. 

Pris for de forskjellige treningsgruppene finner du under «Påmelding» på h. side. Betaling skal skje via Vipps 118936 (Nøtterøy Golfbane) eller i proshop før treningen starter.

 

 

Ingen funnet.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her