Kurs og trening

For nybegynnere

Kursprogram nybegynnerkurs - Veien til golf  (VTG) for 2020 . 

Nøtterøy Golfklubb vil i likhet med tidligere år arrangere nybegynnerkurs - Veien til golf (VTG). De fleste kan spille golf, enten man er barn eller pensjonist, mann eller kvinne, profesjonell eller hobbygolfer. Felles for alle som spiller golf, er gjerne gleden ved spillet, det sosiale samholdet og mange fine naturopplevelser. Kanskje du er en av dem som kunne tenke deg å bli bedre kjent med golfsporten, men ikke har kommet igang?
Dersom du er pensjonist - eller i ferd med å bli det; vi har også kurs for deg. Benytt anledningen til å få en aktiv pensjonisttilværelse sammen med andre.


Det har aldri vært enklere å komme igang! Et nybegynnerkurs varer bare noen få dager og du trenger ikke å ta noen eksamen. Kanskje du vil ta med deg familien eller noen venner?

Vi arrangerer kurs gjennom hele sesongen og etter kursene har vi tett oppfølging slik at alle skal føle seg komfortabel på banen. Oppsettet for alle våre kurs finner du nedenfor.

Nøtterøy Golfklubb har laget kortere hull slik at det blir enklere, både for nye og litt erfarne, å nå fram til greenen. 

Påmeldingsmuligheter finnes på h. side (Nybegynnerkurs 2020) og meld deg på det kurset som passer best for deg. Alle vanlige oppsatte kurs forutsetter minimum 7 deltagere for å bli avholdt.
Dersom et kurs er fullt, send en mail til:  gerd@notteroygolf.no. Vi planlegger flere kurs i takt med interessen.
Vi avholder kurs på ulike dager. Normalen er at kursene går i hovedsak lørdag og søndag. Kursene går til de tidene som er oppgitt nedenfor.

I tillegg til kursdagene er det ett oppfølgingskurs med pro i 2 timer, ca 14 dager etter kurset. Nybegynnerkurs 6 som startet 23.6., hadde f.eks. oppfølgingskurs 6.7.


Kurstider er:
Lørdager   kl. 10:00 - 13:00 
Søndager  kl. 10:00 - 13:00

Lørdager   kl. 15:00 - 17:00 - Oppfølgingskurs ca 14 dager etter avholdt kurs.


Pris for kurs er kr. 1 200,- som blir fakturert straks etter kurs-start.

Etter at kurset er gjennomført, vil du få tilbud om medlemskap i klubben. Medlemskapet i kursåret (VTG-1) koster kr 1 300,- og har, foruten mulighet til spill på banen,  trening med pro nesten ukentlig. 
Fellestrening med pro vil skje på lørdager kl. 13:00 - 15:00, første lørdag var 30.5.

Etter praktisk opplæring med pro:
En aktivitet som tilhører kurset er en "banevandring", gjennomgang av de viktigste reglene i praksis osv. Dette skjer tirsdager kl. 18:00 - 19:30/20:00. I tillegg vil det uken deretter blir arrangert banespill sammen med en erfaren spiller.  Det hele avsluttes på en mandag med en turnering for kursdeltagerne på det enkelte kurset, kl. 17.00 - ca. kl. 19:30/20:00. Beskjed om hvilke dager de forskjellige aktivitetene arrangeres, vil bli sendt ut til den enkelte kursdeltager.


Dersom det er ønske om det, kan vi også arrangere kurs for vennegjenger, familier, bedrifter og lignende (minimum 4 personer) på ukedager eller weekender utenom de ordinære VTG-kursene. Pris avtales i hvert enkelt tilfelle. Ta kontakt med daglig leder Logan Ferguson på telefon 452 73 557 for mer info.

Startdato TidNavnPlasserLedigPåmelding
september
lørdag12. 1000 - 1300VTG - Nybegynnerkurs 1515