Kurs og trening

Innetrening for våre damer 2020-21

Vi inviterer til innetrening for klubbens damer i Vestfold Golfhall, Vear. Nøtterøy golfklubb har forhåndsbestilt 2. etasje i Golfhallen og vil avholde trening for våre medlemmer.  Treningen vil foregå med vår pro Johan Tanum. 
Treningen vil foregå på onsdager kl. 18:00 - 19:30, hvilke finner du på påmeldingslistene til høyre.

Vi er totalt avhengig av påmelding til treningskveldene, både for å etterkomme kravene til ev. smittesporing, men også for å minimere den økonomiske risikoen klubben tar ved å forhåndsbooke plasser i Golfhallen. 

Bindende påmelding til treningskveldene må skje senest 2 uker før treningsdatoen da dette er siste frist vi har for avbestilling av de reserverte plassene. Det må være minimum 8 deltagere på hvert kurs for at kurset skal avholdes. Ved færre deltagere blir vi nødt til å avbestille. 

Påmelding skjer via påmeldingsskjemaet. Prisen er kr. 350/gang og skal skje til klubbens VIPPS 108710 senest 14 dager før treningskvelden.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her