Kurs og trening

Nybegynnerkurs 2021

Kursprogram nybegynnerkurs - Veien til golf  (VTG) for 2021  

Nøtterøy Golfklubb vil også for 2021 arrangere nybegynnerkurs - Veien til golf (VTG). De fleste kan spille golf, enten man er barn eller pensjonist, mann eller kvinne, profesjonell eller hobbygolfer. Felles for alle som spiller golf, er gjerne gleden ved spillet, det sosiale samholdet og mange fine naturopplevelser. Kanskje du er en av dem som kunne tenke deg å bli bedre kjent med golfsporten, men ikke har kommet igang?
Dersom du er pensjonist - eller i ferd med å bli det; vi har også kurs for deg. Benytt anledningen til å få en aktiv pensjonisttilværelse sammen med andre.

Det har aldri vært enklere å komme igang! Et nybegynnerkurs varer bare noen få dager og du trenger ikke å ta noen eksamen. Kanskje du vil ta med deg familien eller noen venner?

Vi kommer til å arrangere kurs gjennom hele sesongen og etter kursene har vi tett oppfølging slik at alle skal føle seg komfortabel på banen. Endelig oppsett for våre kurs vil komme så snart vi ser når vinteren gir seg. Terminliste finner du på høyre side under "Påmelding".

Nøtterøy Golfklubb har laget kortere hull slik at det blir enklere, både for nye og litt erfarne, å nå fram til greenen. 

Vi har foreløpig satt opp kurs i slutten av april og i mai. Selv om datoen for det første kurset er satt, kan det komme endringer på denne, avhengig av når vinteren "melder pass". Du kan likevel melde deg på slik at vi kan kontakte deg så snart vi vet mer. Påmeldingsmuligheter finnes på h. side (Nybegynnerkurs 2021). Noter i kommentarfeltet hvorvidt du ønsker kurs i april, mai eller juni. Det er også viktig at vi får korrekt e-postadresse. Normalt trenger vi minium 7 deltagere for å bli avholde kurs.

Normalt går kursene i lørdag og søndag. Kursene i 2021 vil høyst sannsynlig gå til de tidspunktene som er oppgitt nedenfor.

I tillegg til kursdagene er det ett oppfølgingskurs med pro i 2 timer, ca 14 dager etter kurset. 


Kurstider er:
Lørdager   kl. 10:00 - 13:00 
Søndager  kl. 10:00 - 13:00

Lørdager   kl. 15:00 - 17:00 - Oppfølgingskurs ca 14 dager etter avholdt kurs.

Pris for kurs for 2021 er ca. kr. 1 250,- som blir fakturert straks etter kurs-start.

Etter at kurset er gjennomført, vil du få tilbud om medlemskap i klubben. Medlemskapet i kursåret (VTG-1) kostet i 2020 kr 1 300,- og har, foruten mulighet til spill på banen,  trening med pro nesten ukentlig. Endelig pris på medlemskapet vil bli klart straks etter årsmøtet i midten av februar 2021. Fellestrening med pro vil også i 2021 skje på lørdager kl. 13:00 - 15:00.

Etter praktisk opplæring med pro:
En aktivitet som tilhører kurset er en "banevandring", gjennomgang av de viktigste reglene i praksis osv. Dette skjer tirsdager kl. 18:00 - 19:30/20:00. I tillegg vil det uken deretter blir arrangert banespill sammen med en erfaren spiller.  Det hele avsluttes på en mandag med en turnering for kursdeltagerne på det enkelte kurset, kl. 17.00 - ca. kl. 19:30/20:00. Beskjed om hvilke dager de forskjellige aktivitetene arrangeres, vil bli sendt ut til den enkelte kursdeltager.

Dersom det er ønske om det, kan vi også arrangere kurs for vennegjenger, familier, bedrifter og lignende (minimum 4 personer) på ukedager eller weekender utenom de ordinære VTG-kursene. Pris avtales i hvert enkelt tilfelle. Ta kontakt med daglig leder Logan Ferguson på telefon 452 73 557 for mer info.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her