Kurs og trening

Nybegynnerkurs 2021

Kursprogram nybegynnerkurs - Veien til golf  (VTG) for 2021  

Nøtterøy Golfklubb vil også for 2021 arrangere nybegynnerkurs - Veien til golf (VTG). De fleste kan spille golf, enten man er barn eller pensjonist, mann eller kvinne, profesjonell eller hobbygolfer. Felles for alle som spiller golf, er gjerne gleden ved spillet, det sosiale samholdet og mange fine naturopplevelser. Kanskje du er en av dem som kunne tenke deg å bli bedre kjent med golfsporten, men ikke har kommet igang?
Dersom du er pensjonist - eller i ferd med å bli det; vi har også kurs for deg. Benytt anledningen til å få en aktiv pensjonisttilværelse sammen med andre.

Det har aldri vært enklere å komme igang! Et nybegynnerkurs varer bare noen få dager og du trenger ikke å ta noen eksamen. Kanskje du vil ta med deg familien eller noen venner?

Nøtterøy Golfklubb har laget kortere hull slik at det blir enklere, både for nye og litt erfarne, å nå fram til greenen. 
Vi kommer til å arrangere kurs gjennom hele sesongen og etter kursene har vi tett oppfølging slik at alle skal føle seg komfortabel på banen. Endelig oppsett for våre kurs vil komme så snart vi ser når vinteren gir seg.  Foreløpøig terminliste finner du på høyre side under "Påmelding".

Vi har foreløpig satt opp kurs i slutten av april og i mai. Selv om datoen for det første kurset er satt, kan det komme endringer på denne, avhengig av når vinteren "melder pass". Du kan likevel melde deg på slik at vi kan kontakte deg så snart vi vet mer. Påmeldingsmuligheter finnes på h. side (Nybegynnerkurs 2021) hvor du også kan legge inn eventuelle kommentarer.  Det er også viktig at vi får korrekt e-postadresse.
Vanligvis trenger vi minium 7 deltagere for å avholde kurs. Antall deltagere på hvert kurs vil bli avpasset etter de til enhver tid gjeldende smittevernregler.

Før kurset: Den teoretiske delen med regler/etikette osv. skjer nå via et E-læringskurs.. Dette kurset er obligatorisk for alle nye  golfspillere. Innloggingen bruker innloggingen til MinIdrett. Har du ikke en bruker på www.MinIdrett.no, må du velge å opprette en bruker før du kan komme igang. Nødvendig lenke til E-læringkurset får du tilsendt før kurset.

Normalt går kursene i lørdag og søndag. Kursene i 2021 vil høyst sannsynlig gå til de tidspunktene som er oppgitt nedenfor.
I tillegg til kursdagene er det ett oppfølgingskurs med pro i 2 timer, ca. 14 dager etter kurset. 


Kurstider er:
Lørdager   kl. 10:00 - 13:00 
Søndager  kl. 10:00 - 13:00

Lørdager   kl. 15:00 - 17:00 - Oppfølgingskurs ca. 14 dager etter avholdt kurs.

Pris for kurs for 2021 er kr. 1 200,- som blir fakturert straks etter kurs-start.

Etter praktisk opplæring med pro: 
Vår erfaring er at det er viktig å komme seg ut på banen raskest mulig etter opplæringen med pro slik at den enkelte blir mest mulig trygg på banen. Vi tilbyr derfor 2 dager med banespill, 1 dag med regelgjennomgang i praksis og avslutter med en liten turnering.  Vi har planlagt:

Dag 3 banespill med assistentpro (etter 14.6.), trener1 og frivillige rutinerte spillere tirsdagen etter kursstart, start kl. 18:30. Vi spiller så langt vi kommer i løpet av 2,5 timer. 
Dag 4  "banevandring" hvor vi går gjennom de viktigste reglene  som er gjennomgått i E-læringkurset i praksis og ikke minst; de erfaringene du har gjort deg i løpet av dag 3 - banespill. Dette skjer mandagen etter banespill (dag 3) kl. 18:00 - 19:30 med en av klubbens golfdommere.
Dag 5 banespill sammen med en erfaren spiller, dette skjer dagen etter banevandringen (mandag) med start kl. 18:00. 
Dag 6 er oppfølgingskurs i 2 timer med pro, lørdag kl. 13:00-15:00 2 uker etter kursstart.
Dag 7 avsluttes det hele med en sosial turnering for kursdeltagerne på det enkelte kurset, kl. 17.00 - ca. kl. 19:30/20:00 på mandagen etter oppfølgingskurset med pro. 

Beskjed om hvilke dager de forskjellige aktivitetene arrangeres, vil bli sendt ut til den enkelte kursdeltager.

Etter at kurset er gjennomført, vil du få tilbud om medlemskap i klubben. Medlemskapet i kursåret (VTG-1) kostet i 2020 kr 1 300,- og har, foruten mulighet til spill på banen,  trening med pro nesten ukentlig. Endelig pris på medlemskapet vil bli klart straks etter årsmøtet. Fellestrening med pro i  2021 skje på lørdager kl. 13:00 - 15:00.
Dersom det er ønske om det, kan vi også arrangere kurs for vennegjenger, familier, bedrifter og lignende (minimum 4 personer) på ukedager eller weekender utenom de ordinære VTG-kursene. Pris avtales i hvert enkelt tilfelle.
Ta kontakt med daglig leder Logan Ferguson på telefon 452 73 557 for mer info.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her