Kurs og trening

Kurs- og treningstilbud 2020-2021

Nøtterøy Golfklubb og vår lokale pro Johan Tanum ønsker å tilby deg som medlem et bredt utvalg av kurs- og treningstilbud for årets golfsesong. Vår målsetning er å øke aktiviteten blant klubbens medlemmer, noe som igjen øker ferdighetsnivået til deg som spiller. Gruppetreninger er i tillegg sosialt og engasjerende og leder til et enda bedre klubbmiljø.
Våre nybegynnerkurs finner du i kolonnen til høyre på denne siden.

For utesesongen 2020 ønsker vi å tilby treninger til alle klubbens medlemmer og nytt av året er at vi grupperer treningene etter handicap. Vi er naturligvis ikke så firkantet at ikke 2 venner i forskjellige handicapkategorier ikke kan trene sammen; f. eks. mor med hcp 8 må gjerne trene med far/sønn i hcp 30. 

For innesesongen 2020/2021 tilbyr vi trening med Johan i Vestfold Golfhall på Vear. Her har vi reservert 2. etasje enkelte datoer i løpet av høsten/vinteren. Foreløpig har vi reservert tirsdager for våre VTG-ere fra 2020 og våre seniorer/pensjonister som har anledning til å trene på dagtid.

Vi er totalt avhengig av påmelding til treningene, både for å etterkomme kravene til ev. smittesporing, men også for å minimere den økonomiske risikoen vi tar ved å forhåndsbooke plasser i Golfhallen. Bindende påmelding til treningskveldene må derfor skje senest 2 uker i forveien da det vil være den siste muligheten vi har for avbestilling av de reserverte plassene, noe vi håper det er forståelse for.
Pris for de forskjellige treningsgruppene finner du under «Påmelding, innetrening» på h. side. Betaling skal skje til klubbens VIPPS 108710.

 

 

Ingen funnet.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her