Kurs og trening

Våre proer

Ved spørsmål om protime ta kontakt med Johan Tanum.

 Dersom du er medlem i en golfklubb, har du allerede en GolfBox-ID kan du gå direkte til bestilling av protime her.

Hvis du ikke har en GolfBox-ID (dvs. ikke er medlem i en golfklubb), ta en telefon til proshop som vil bestille time for deg. Telefon: 33407180.
 
HEADPRO NØTTERØY GOLFKLUBB
Navn: Johan Tanum
Alder: født 1960
Telefon: +47 971 69 096
E-post: johan@notteroygolf.no

PGA status: klasse A5 – første pro i Norge med A status
Handicap: 0,3
Tidligere klubber: Eastwood GC Orlando, Borre Golfklubb, Nøtterøy Golfklubb, Vestfold Golfhall, treneransvar Wang
Toppidrett.

Johan er en pro med lang erfaring og stor interesse for golf. Er selv en habil golfspiller gjennom mange år og ble Norgesmester for senior i 2015. Bruker moderne hjelpemidler som TrackMan,  Flightscope og andre hjelpemidler i undervisningen, samtidig som han er opptatt av at det grunnleggende skal være på plass i svingen. Fokuserer mye på nærspill blant de bedre spillerne. Tilgjengelig tidlig og sent hele sesongen, ta kontakt for å booke undervisning. 
 


ASSISTENTPRO NØTTERØY GOLFKLUBB

Navn: Isak Foyn Wahlqvist
Alder: født 1992

Handicap: 5,5
 
Isak studerer bachelor i idrett med spesialisering i trenerrollen, med hovedfokus på golf. Han har spilt golf siden han var 9 år gammel. Han begynte aktivt med golf da han var 18 år. 
Han er opptatt av at du skal oppleve mestering og golfglede når du trener med ham. Han vil vise deg at det det greit å prøve og feile for at du skal nå målene dine.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her