Medlemskap

Innmelding i Nøtterøy Golfklubb

Bruk skjemaet under om du ønsker medlemskap i Nøtterøy Golfklubb. Felt merket med stjerne er obligatoriske. Faktura vil bli sendt når vi mottar innmeldingskjemaet.

Viktig:
Den som ikke senest 31. desember pr. post, e-post eller utmeldingskjema på hjemmesidene har sendt skriftlig søknad om utmelding av klubben eller søknad om overgang til annen kontingent-/avgiftsgruppe, vil det påfølgende år bli krevet for den gjeldende medlemskontingent/årsavgift som årsmøtet fastsetter. Klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte kontingenter og avgifter fastsatt på årsmøtet. Kategoriendring grunnet alder (barn/juniorer/studenter)skjer automatisk.
Alle medlemskategorier med priser over kr. 3 500,- vil få tilbud om oppdeling av kontingenten over 10 måneder.

Vennligst kontakt klubben direkte hvis det ønskes bedriftsmedlemskap.
 • Hvilken klubb?
  Vil du ha Nøtterøy golfklubb som hjemmeklubb?
  Er dine økonomiske forpliktelser i andre eller tidligere golfklubber oppgjort?:
 • Takk for din innmelding på en av Norges hyggeligste golfklubber. Vi skal gjøre alt for at du skal trives hos oss. For alle årskontingenter over 3 500 kr, tilbyr vi oppdeling av fakturaen fordelt på antall måneder fra innmelding til desember i inneværende år. Tilbudet om dette - og hvordan man går fram for å få oppdeling, står angitt på fakturaen som sendes ut. Nøtterøy golfklubbs lover finnes på klubbens hjemmesider under https://notteroygolf.no/klubben/organisasjon. Ev. utmelding av klubben eller endring av medlemskategori må skje senest 31.12. for at det skal være gyldig påfølgende år. *Må fylles ut Ta gjerne kontakt med meg for en kopp kaffe første gangen du kommer til Nøtterøy. Jeg vil gjerne fortelle om våre framtidsplaner og visjoner for klubben Velkommen til Nøtterøy golfklubb! Hilsen Logan Ferguson


  Vennligst kryss av under:
     Jeg har lest og godkjent vilkårene for medlemskap
 • Vennligst skriv inn tallrekken under med kun siffer:
  to  seks  tre  fire:
 • Når du sender inn skjemaet vil du motta en automatisk bekreftelse på epost på din innmelding. Om du ikke mottar en slik epost, vennligst ta kontakt med klubben.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her