Nå er alle klubbmestere i Nøtterøy Golfklubb kåret

23. august 2022

Årets klubbmesterskap ble avviklet i helgen med rekordhøy og svært hyggelig deltagelse, i alt 119 spillere stilte til start. Det førte naturligvis til noe venting ved runding, anslagsvis 20 minutter på det meste.

Lørdagen ble spilt under glitrende forhold, passe temperatur og ikke altfor mye vind. Alvoret preget nok noen av spillerne som erfarte at det ikke var lett å finne baller i skogen, noe som førte til at det tidvis tok litt lang tid og med ledige hull foran seg. Det nevnte fine været bidro til at stemningen likevel var god.

Søndagens værvarsel var mildt sagt; utfordrende. Det var varslet til dels mye nedbør, lyn og torden og skikkelige vindkast. For å være sikker på at vi kunne få gjennomført og få tellende runder på mer enn lørdagen, ble det besluttet å gjennomføre søndagen med 2 x 9 hull i håp om at vi hvert fall kunne få resultat på minimum 27 hull. Gleden var derfor stor da værgudene var snille med oss og lot oss få gjennomføre 2 x 9 hull for alle klassene. Takk til alle spillerne for særdeles godt samarbeid for å holde tiden slik at vi kunne gjennomføre, det så særdeles svart ut rent værmessig noen ganger i løpet av dagen.

Spillemessig ble det en spennende avslutning med omspill i Herrer A-klassen hvor Alexander S (20 år) lå likt med Alexander N (14 år) og dermed var omspill et faktum. Dette gikk i Alexander Settemsdal sin favør i form av å lande på greenen på hull 18, fra utslag 62 (som er langt bak) på 2 slag! Alexander Nysæther brukte 3 slag for å komme på greenen og med Alexander S 2-putt og Alexander Ns miss på sin langputt for å hulle ut på 4, var slaget tapt for Alexander Nysæther. Det må i denne forbindelsen nevnes at på det 18. hullet i den ordinære runden, slo Alexander Nysæther sitt andre slag litt over greenen! Her har vi med et par skikkelig langt slående ungdommer å gjøre.

Vi gratulerer alle vinnerne og takker alle spillere for tålmodighet og venting på premieutdeling. Håper at vi kommer dithen at vi kan gjennomføre finaledagen som en shotgun hvor alle er samlet når premieutdelingen skjer.

Vinnerne i de forskjellige klassene er:

Herrer A:                        Alexander Settemsdal, 144 slag

Gutter A:                        Alexander Nysæther, 144 slag (GA kunne delta både i HA GA)

Damer A:                        Julie Loennechen, 163 slag

Herrer senior:                Tommy Nergård, 152 slag

Damer senior:               Kate Mathisen, 187 slag

Herrer elder senior:     Helge Semb, 167 slag

Herrer B og Damer B spilte maksimum score med 4 + 1 over hullets par.

Herrer B:                        Johannes Soma, 146 slag

Damer B:                        Gry Gjermundsen, 138 slag

For øvrige resultater finnes de HER