NY MEDLEMSKATEGORI FRA 2020

Av: Gerd Solerød  |  Publisert: 29. november 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Styret i Nøtterøy golfklubb har gleden av å informere:

I stedet for det greenfeesamarbeidet som hittil har vært mellom Borre, Larvik og Nøtterøy  har styrene i de 3 klubbene forhandlet fram et nytt og meget gunstig tilbud på en helt ny medlemskategori:

Medlemskap som innbefatter full spillerett på Nøtterøy så lenge banen er åpen og fritt spill på Borre og Larvik i perioden 15.4. til 15.10.20. Prisen for dette er kr. 899,-/mnd i 12 mndr fra januar 2020.


De av våre medlemmer som ønsker overgang til et slikt medlemskap, MÅ melde fra om dette før årsskiftet. Dersom årsmøtet i februar bestemmer en høyere pris for denne medlemskategorien, vil det gjelde for de av våre medlemmer som melder overgang etter årsmøtet. Det samme vil gjelde for ev. nye medlemmer som kommer til etter årsmøtet.

Nye medlemmer som melder seg inn før årsskiftet, vil også få denne prisen.
Styret ønsker å fastholde de øvrige medlemskategorier fra 2019 kun regulert med økning i konsumprisindeks og avgift til NGF. De forskjellige medlemskategoriene finner du her.
Etter 31.12.19 vil det bli de priser som årsmøtet i februar 2020 bestemmer.

Endring av medlemskategori kan sendes via mail til: gerd@notteroygolf.no.
NB! Denne medlemskategorien kommer ikke som tillegg til eksisterende medlemskategori, men istedetfor for de som ønsker det.