Nyheter

VI GRATULERER NOK EN GANG

Av: Gerd Solerød  |  Publisert: 16. august 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nok en gang har våre juniorer prestert bra.

Årets junior NM som gikk på Gamle Fredrikstad gk ble avviklet denne uken.
Ikke helt uventet stakk Alexander Settemsdal av med en meget god sølvplass. Vi gratulerer så mye!
Alexander ledet etter dag 2, men tapte for Rune Bøkeid fra Oppegård, som spilte helt glitrende golf, med 4 slag. 
Gamle Fredrikstad er ikke noen enkel bane. Denne gangen vartet de opp med superraske greener og tildels vanskelige hullplasseringer. Været var strålende med god varme og en fin vind. 

Nøtterøy hadde denne gangen 8 spillere som var kvalifisert blant de 123 beste i Norge. Disse var: Alexander Settemsdal, Kristina Tollefsen, Kristoffer Larsen Hoen, Jatin Singh Kodial, Thomas Tollefsen, Tuva Marie Isebakke, Sondre Norman Andresen og William Brun Solum. (I fjor hadde vi til sammenligning 7 spillere, hvorav 3 av disse enten har reist til USA på college eller byttet klubb. 4 av våre 6 guttespillere klarte cuten og begge jentene klarte sin cut. Det er gøy å være tilstede der våre juniorer spiller; de har gode rutiner, spiller raskt og ingen tendenser til køllekasting eller andre spesielle uttrykksmåter når ballen ikke går deres vei. 

Foruten Alexander som tok sølvplassen, plasserte Thomas og William seg på hhv. 6. og 7. plass og Sondre på en 24. plass av totalt 44 spillere i klasse gutter U19.
Jentene, Tuva og Kristina, fikk hhv. 12. og 19. plass av totalt 20 spillere i klasse jenter U19.
I likhet med mange andre klubber er det tynt i rekkene for jenter U15 og gutter U15 og Nøtterøy hadde denne gangen ingen spillere som var kvalifisert til deltagelse.

Gamle Fredrikstad gjorde en glitrende jobb med smittevern hvor store deler av start/innkomst/treningsområder var sperret av og forbeholdt spillere, funksjonærer og andre akkrediterte.
kkkk


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her