Årets klubbmestere

Av: Gerd Solerød  |  Publisert: 6. september 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Årets klubbmestere er kåret.

I et vakkert sensommervær ble årets klubbmesterskap avviklet med en shotgunrunde for A-klassen på fredag, løpende start for alle klasser lørdag og til slutt en shotgunrunde for alle på søndag. Spsielt shotgunrunden søndag medførte at det var mange av deltagerne som satt på terrassen og ventet inntil ledergruppene kom inn.
I herrer klasse A/Junior var det stor spenning til hvorvidt det måtte omspill til eller ikke. Siden vi for første gang benyttet anledningen til at spillerne selv tastet inn scoren sin underveis, var det mulig for andre også å følge med. Ledelsen i herrer A vekslet mellomThomas Tollefsen og Alexander Settemsdal. Thomas hadde ett slags ledelse helt til det siste hullet, hvor et feilslag førte til at seieren glapp for Thomas og Alexander gikk av med seieren med 2 slags ledelse. Sebastian Mørk Andersen ble nummer tre.
Damer klasse A/Junior  ble vunnet av Karine Myrland. 
Det er ingen tvil om at våre juniorer som ligger blandt de beste i landet, dominerer dame- og herreklassene. Her gjelder det å trene for de som har passert juniorstadiet!
Seniorklassene på herresiden ble vunnet av hhv.: Stig Marvin Jensen i seniorklassen, Yngvar Rydland i eldre senior og Jon Bye-Andersen i supersenior.     
På damesiden vant Dagfrid Kjelsrud Christensen med Anja Skjelland på en god annenplass. 
Det var også en klasse B for herrer og som ble vunnet av Morten Torkildsen. I damer B var det ingen deltagere.  
Resultater fra klubbmesterskapet alle klasser, finner du her.
Bilder av de øvrige klassevinnerne og et lite knippe glade seniordamer: