Nyheter

Garmin Norgescup på Nøtterøy

Av: Gerd Solerød  |  Publisert: 4. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Den siste turneringen av Garmin Norgescup spilles på Nøtterøy denne helgen.

Garmin Norgescup er øverste nivå i Norge for spillere fra 16 år og oppover og som ønsker å konkurrere på et høyt nasjonalt nivå og spillere som ønsker å utvikle seg til å kunne ta steget opp til et høyere internasjonalt nivå. Turneringene teller på verdensranjkingen for amatører (WAGR).

Fra Nøtterøy golfklubb stiller det 4 spillere; Alexander Settemsdal, Ellef Sparre Knudsen , Sondre N.W. Andresen og Tuva M. Isebakke.  Før denne helgens turnering ligger Alexander på en fin 8. plass  (totalt 98 spillere) på Order of Merit-listen for Garmin Norgescup og  Tuva har erobret en 5. plass på den samme listen hvor det totalt er 39 damer. 

I dag (lørdag) skal det spille 2 x 18 hull og vi håper at alle klarer å komme seg rundt før det blir mørkt. I motsatt fall må de som ikke blir ferdige i dag, fortsette der de slapp, i morgen tidlig.  I morgen spilles de 18 siste hullene. 

Banen er bra, det er litt kaldt, men lite vind. Nøtterøy golfklubb stiller med funksjonærer i form av startere og ikke minst; forecaddier, noe som er til stor hjelp for spillerne. Stor takk til de som stiller opp!

Resultatene fra turneringen kan du følge ved å klikke her:  Vi ønsker alle lykke til!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her