Nyheter

Innkalling til utsatt årsmøte

Av: Gerd Solerød  |  Publisert: 8. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Utsatt årsmøte avholdes i Nøtterøy Kulturhus 14.6. kl. 18.00. Påmelding må skje i GolfBox hvor møtet er lagt som en turnering.

Innkalling til årsmøte i Nøtterøy Golfklubb
 
Styret innkaller herved til årsmøte i Nøtterøy Golfklubb.
Dato: 14. juni 2021 kl. 18.00 i Nøtterøy kulturhus, Tinghaugveien 14, Borgheim.
Sakspapirer kan du laste ned her: Dersom du ikke selv kan laste ned sakspapirer, kan disse fås på kontoret.

Slik situasjonen i forhold til smittevern er akkurat nå, kan vi  fortsatt ikke avholde årsmøtet i våre vanlige lokaler i klubbhuset vårt. Vi har derfor leid plass i Nøtterøy kulturhus hvor det etter de gjeldende smittevernregler, har plass til 200 (mot normalt 400).
Vi vil naturligvis følge de til enhver tid gjeldende smittevernregler.  

Saker til behandling er omtalt i Nøtterøy Golfklubbs lover § 16.
 
Innkallingen er sendt på mail til alle medlemmer,  i dag tirsdag 8.6.. Dersom du ikke har fått denne, vennligst ta kontakt med Logan på leder@notteroygolf.no.

Grunnet koronasituasjonen må alle som ønsker å delta på årsmøtet, melde seg på via GolfBox her eller ringe administrasjonen på telefon: 48316845 (Lina) eller 33407180 (proshop) innen søndag 13. mai kl. 23.00. Vi trenger oversikten over antallet og hvilke det er for å få gjort nødvendige tilpasninger med hensyn til setevalg. Alle vil få tildelt sitteplass ved ankomst Kulturhuset. 

Det vil ikke være mulig å delta i årsmøtet uten å melde seg på innen den oppgitte fristen.





 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her