Nyheter

Klubbmesterskapet 2020

Av: Gerd Solerød  |  Publisert: 26. august 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Årets klubbmestere er kåret.

Årets klubbmesterskap ble avviklet sist helg. Det var rekordstor deltagelse, 130 spillere stilt til start i totalt 10 forskjellige klasser. 
Sett i forhold til de værmessige utfordringene som var på fredag med store nedbørsmengder (58 mm på 1 time!) og store oversvømmelser på parkeringsplass/chipping green, var banen meget bra.   Været på lørdag var strålende. Søndagsværet skapte noen utfordringer i form av tordenvær med påfølgende spilleavbrudd i vel 1 time, denne gangen heldigvis uten det altfor lange skybruddet.  Det var start fra hull 1 og 10 og til tross for det store antallet spillere, gikk det rimelig bra. 
Det ble tidlig klart at det var én spiller som ville gå til topps i GA og HA-klassen, Alexander Settemsdal. Han spilte runder på hhv. -4 og -6, mens det på damesiden var Tuva Marie Isebakke som var den suverene på damesiden med +4 (75 og 73) og vant dermed JA og DA.
Herrer senior: Kjetil Solbrække +15 (83 og 76), Damer senior: Dagfrid Kjelsrud Christensen +29 (85 og 88), Alle A og senior-klassene spilte brutto slag

Øvrige klasser som spilte netto slag ble vunnet av: Herrer eldre senior: Jon Bye-Andersen, Herrer B:  Willy Wahl, Damer B: Torill Bakke Karlsson, Gutter 13-15 år: Christian Hermansen.

Vi gratulerer alle klubbmesterne.

Her er noen bilder fra turneringen.

De yngste gutta i godt driv

Damer A i full aksjon

Damer B

Herrer senior slapper av i uværspausen,
Stein Olaf, Tor Harald og Espen

Starterne holdt styr ved runding

Jenter A, sjekker grunnforholdene.
 

Ungdommene spilte kort i uværspausen

Her har uværet gått over og er på vei østover

Logan, Rune, Finn og Morten finmyser greenen.

Dette illustrer hvorfor golf kan spilles i
corona-tider, det er god avstand mellom spillerne.
Arve, Glenn, Alexander og Pål
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her