Lag-NM for juniorer

Av: Gerd Solerød  |  Publisert: 4. juli 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Sølvmedalje til våre juniorer i Lag-NM (elite og 1. divisjon) denne uken.

Vi gratulerer våre juniorlag som tok sølvmedalje i Lag-NM i dag henholdsvis i elite (guttene) og i 1. divisjon (jentene). 
Guttelaget som bestod av Alexander Settemsdal, Casper Bjurhult Kennedy, Jørgen Lie Viken, Tom Røed Karlsen og Thomas Tollefsen, tok 2. plassen på Oslo Golfklubb, kun 5 slag bak det vinnende laget, Oslo gk. De spilte tilsammen 5 runder hhv 2 runder foursome (annethvert slag), 2 runder foursome (beste resultat av 2 på hvert hull) og 1 runde single. Guttelaget spilte strålende ledet av sin lagleder Johan Tanum, resultatene finnes her:  
Jentene spilte i 1. divisjon på Asker golfbane og laget bestod av Karine Myrland, Kristina Tollefsen og Tuva Isebakke. De vant sølvmedaljen med 9 slag bak det vinnende laget, Borregaard. De spilte 1 runde hver av foursome, fourball og single. I går var det lynraske greener, noe som var vanskelig for de fleste av spillerne på Askers ondulerte greener.

Turneringene foregikk under meget skiftende værforhold; med sol, periodevis isvind, regn og haglbyger, mao meget variabelt i begynnelsen av juli.

Jentene rykket med sin sølvmedalje opp i elitedivisjonen neste år og skal da spille på samme sted som guttelaget.  Her med sin lagleder Tom Arne Tollefsen.