Nyheter

Laurbær til Nøtterøys seniorer

Av: Lina Resell  |  Publisert: 1. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Laurbær til Nøtterøy’s seniorer

Av Bernt Olav Christensen, Klubbkontakt Norsk Seniorgolf (NSG). Merk at bildene kan være mangelfulle da lagene skifter enkelte mannskap i mesterskap over en helg.    

Et begivenhetsrikt, variert og spennende seniorprogram er på hell. Om lag 65 NGK medlemmer har medlemskap også i NSG og mer enn 50 av oss deltar jevnlig i ulike former for turneringsspill og aktiviteter i regi av NSG! 

I Lagserie Match gjennom hele sesongen stilte Nøtterøy med ikke mindre enn 6 lag hvorav hele 4 lag kvalifiserte seg til helgens Landsfinale Match på Vestfold GK. Vi kjenner ingen klubb som kan skilte med noe i nærheten av dette. Både i Landsfinale Match og i senior Lag-NM satte våre damer og herrer seg i respekt.

Her et utvalg resultater:

I Senior Lag NM 14. – 15. august stilte Nøtterøy med lag i 1., 2. og 3. divisjon. Edlest valør ble det for vårt herrelag i 2. div som tok GULL på Norsjø GK. Vårt damelag i 2. divisjon bet også godt fra seg og fikk BRONSE på Norsjø GK samme helg. Vårt 1. divisjons lag herrer spilte på Kongsvinger GK og sikret 1. divisjonsspill også neste år med en fin 7. plass. Vårt 3. divisjons lag tok en fin 8. plass på Kongsberg GK.

I Landsfinalen Lagserie Match sist helg (28. – 29. august) tok vårt damelag BRONSE i pulje A og et av våre herrelag tok BRONSE i Lucky Looser finalen pulje B. Vårt andre herrelag var ikke snauere enn å klatre helt til topps og tok GULL i Lucky Looser finalen pulje B. Vårt herrelag i pulje A endte på en finfin 4. plass.    

En som også har grunn til å være fornøyd med helgen er Vestfold GK som framviste en finfin bane, hadde kø i kiosken, en greenfeeinntekt på kr 112.000 samt greenfees for en hel del innspillsrunder forut for arrangementet. Meget god PR for Vestfold GK dette.

Det var gledelig å konstatere at svært mange gode venner blant deltagerne og arrangør-representantene ønsker seg til Nøtterøy neste år – et ønske klubbens aktive sterkt anbefaler imøtekommet.

Det var gledelig også å observere Tanja, Bjørn Roger og andre ihuga Nøtterøy supportere på sidelinjen. Entusiastiske heiarop gir positiv energi under lange og varme dager over 45 hull  (27+18) i  dyp konsentrasjon.             

Dagfrid og jeg vil som KK-er benytte anledningen til å gratulere spillerne med en flott innsats og til å takke våre Lag-kapteiner, våre spillere og reserver for en utmerket innsats og et stimulerende samarbeid.

Seniorgolf gir stor golfglede og golfvenner over det ganske land. De som har fylt eller vil fylle 50 neste år bør virkelig vurdere å bli med. Mer informasjon om NSGs turneringer, fordelskort og annet finnes på www.seniorgolf.no Undertegnende eller Dagfrid (mobil: 451 63 820, e-post: dagfrid.christensen@gmail.com) kan også gjerne kontaktes. 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her