Nyheter

Norgesmesterskapet for damer og herrer er i gang

Av: Gerd Solerød  |  Publisert: 30. juli 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Dag 3 i Norgesmesterskapet er ferdig! 4 av våre unge herrer (Alexander, Sondre, Tom og William) er fortsatt med i kampen.

Dag 4, leaderbord

Dag 3 er ferdigspilt på Holtsmark. 4 av våre spillere på herresiden klarte cuten i går og har spilt sin 3. runde i dag. Pr. i dag er det utrolige resultater som våre unge juniorspillere oppviser i konkurranse med de beste proffene i kongeriket:
Alexander Settemsdal (18) ligger på en meget respektabel 8.  plass (66-71-60) med flere av proffene bak seg. Han er én av 3 amatører som kun ligger 7-8 slag bak lederen, Kristian Krogh Johannessen. Tom Røed Karlsen (19) ligger på 28. plass (68-74-76), mens William Brun Solum (snart 17) ligger på en respektabel 43. plass (71-76-77) sett i forhold til alder, mens Sondre N. Andresen (19) ligger på 50. plass (73-74-79).
Bare å klare cuten i dette selskapet er en prestasjon i seg selv. 
Morgendagen blir spennende. Tom  starter kl. 09.20  fra hull 1, Alexander starter kl. 10.00 fra hull 1,  Sondre og William kl. 09.00 og 09.10 fra hull 11, . 

Thomas Tollefsen, Tuva Isebakke og Julie Loennechen fikk det tøft i går (fredag) og klarte ikke cuten denne gangen. Det går flere tog for disse ungdommene!

Årets Norgesmesterskap for damer og herrer har det sterkeste startfeltet noensinne med alle som kan krype og gå av profesjonelle spillere.
Nøtterøy har 7 spillere som er kvalifisert;  Alexander Settemsdal,  Sondre  Normann W. Andresen, Thomas Tollefsen, Tom Røed Karlsen og William Solum på herresiden. 
På damesiden er Julie Loennechen og Tuva Isebakke. Her har vi et bilde fra Lag-NM i Stavanger, vi har dessverre ikke bilde av Sondre.

1. dag er avsluttet på Holtsmark og det med gode resultater fra våre spillere, se resultatene her.

Morgendagens startliste finnes her. Følg med på morgendagen.

Vi ønsker våre spillere lykke til med morgendagen. Cut går etter resultatene etter morgendagens spill.
Julie og Tuva fra en tidligere turnering.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her