Nyheter

PEGGY Mat og drikke

Av: Tanja Madeleine Hansen  |  Publisert: 27. juli 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Torsdag-Fredag kl. 16.00-22.00 Lørdag-Søndag kl. 13.00-22.00

Endelig fikk vi åpnet 22.mai,  og føler vi nå er godt i gang med Peggy mat og drikke, tilbakemeldingene vi mottar er utrolig positive og vi føler oss både stolte og heldige som får lov til å drive på en så fantastisk plass med masse hyggelige gjester og medlemmer. Besøket har vært over all forventning som kanskje noen fikk med seg i tønsbergs blad.
 
At folk ønsker større meny og at vi skal utvide åpningstidene tar vi som et kjempe kompliment, men ønsket vårt har vært å starte litt i det små også bygge videre på det! 
Så lenge folk bruker oss nå, vil det slå positiv ut også gjøre det mulig for oss og utvide på sikt.
åpningstid:
Torsdag-Fredag kl. 16.00-22.00
Lørdag-Søndag kl. 13.00-22.00

 
Nå gleder vi oss til sommeren skikkelig setter inn. 
I juni og juli kommer vi til å vise fotball-EM  de dagene vi holder åpent. Vi kommer ikke til og ta i mot lukkede arrangementer i sommer, da er viktig for oss at stedet skal være tilgjengelig for alle torsdag til søndag.. 
Vi sitter nå og planlegger diverse mat og vin kvelder til høsten og vinteren, så om det er innspill er det bare og komme innom! 
 
Vi håper alle i allefall  gir oss EN sjanse og at vi  ses i løpet av sommeren!»
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her