Våre juniorer

Av: Gerd Solerød  |  Publisert: 24. juli 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det skjer mye positivt på juniorfronten for tiden.

Det er ikke tvil om at juniorgruppa med Johan i spissen jobber bra. Se her: Junior Lag-NM gutter i Oslo: 2. plass. Laget består av Alexander Settemsdal, Casper Bjurhult Kennedy, Jørgen Lie Viken, Thomas Tollefsen og Tom Røed Karlsen.
Junior Lag-NM 1. divisjon jenter i Asker: 2. plass med Karine Myrland, Kristina Tollefsen og Tuva Marie Isebakke på laget.
Lag-NM D/H i Stavanger: 9. plass i et meget sterkt felt med Alexander, Casper, Jørgen, Tom Arne og Tom på laget.
Lag-NM D.../H 1. divisjon jenter på Utsikten: 3. plass med Karine, Kristine og Tuva på laget.
I Order of Merit for Srixon tour som er øverste nivå på juniorer, ligger Alexander og Tom på topp 10, godt etterfulgt av de øvrige fra juniorlagene. I Order of Merit for Garmin Norgescup som er for nivået over juniorer (damer/herrer) ligger Alexander, Thomas, Jørgen og Casper blant de 20 beste av 88 spillere og Kristina og Tuva ligger også godt plassert.

Denne uka spilles det proffturnering - Ecco tour/Swedish tour - på Borre. Her er Alexander, Casper, Jørgen og Tom kvalifisert og i skrivende stund leder Jørgen! Vi unner ham gleden! For resultater se her: http://eccotour.org/scores/#/competition/1816504/leaderboard

På toppen av det hele er 9 (juniorlagene + Niklas Grøtterud og Julie Loennechen - Karine) av våre spillere kvalifisert til å spille NM for damer og herrer på Losby neste uke.
Her kan dere se de flotte juniorene vi har (bilder tatt fra tidligere turneringer i sommer!