Nyheter

VI GRATULERER

Av: Admin  |  Publisert: 8. august 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Våre flotte juniorer har spilt Norgesmesterskapet for junior lag.

Turneringen ble spilt på Bogstad med 1. dag i øs-pøs regnvær og god vind! De begynner etterhvert å få god erfaring med spill i regnvær da 2 av de siste forbundsturneringene ikke har hatt værgudene på sin side. 
Lagene bestod av: Alexander Settemsdal, Willian B. Solum, Sondre N. Andresen, Thomas Tollefsen og Tom Røed Karlsen. Jentelaget bestod av: Andrea Kreken-Randsted, Kristina Tollefsen og Tuva Isebakke .

I likhet med lag-NM for damer og herrer spilles junior Lag-NM også med 2 runder foursome (annenhver gang), 2 runder fourball (beste score på hvert hull) og singelrunde hvor de 3 beste resultatene teller.

Jentene klarte sin store målsetting; å forbli i elitedivisjonen, storartet! Vinner på jentesiden ble Fana med Stavanger og Asker på medaljeplass.
Resultatene fra jentene finnes her.

På guttesiden skilte Oslo og Nøtterøy seg ut ganske tidlig. Guttene hadde en hårete målsetting om å ta gullmedalje, men - Oslo gk ble for sterke og Nøtterøys lag endte på en meget respektabel sølvmedaljeplass  med 762 slag mot Oslos 751. Bronsemedaljen gikk til Oppegård med 780 slag.
Hele resultatlisten finnes her:

Norgesmesterskapene står i kø: Etter å ha spilt NM match, Lag-NM damer og herrer, NM individuelt damer og herrer og nå Lag-NM for juniorer skal juniorene neste uke spille Norgesmesterskap for juniorer - individuelt. Denne turneringen spilles på Gamle Fredrikstad. 

I tillegg til de som spiller lag-NM er også Kristoffer Larsen Hoen og Jatin Kodial kvalifisert til  NM juniorer, både gutter og jenter spiller i 19-års klassen. Vi ønsker alle sammen lykke til. Den som ikke er å finne på startfeltet, er Tom Røed Karlsen som reiser til USA for å starte sin collegetilværelse. Lykke til Tom. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her