Simulator

Bilde av simulator

Selv om vinteren nærmer seg, betyr det ikke at vi gir opp golfsesongen her på Nøtterøy Golfklubb!

På simulatoren er det mulig å spille både 9 og 18 hull. Du kan også trene på drivingrange innendørs hvis du ønsker det. I tillegg har vi mange morsomme golfleker hvor det er mulig å dra inn golf, samtidig som du spiller dart, bowling og andre leker. Spør betjeningen, så hjelper vi deg å sette i gang med spillet du ønsker deg.

Her er det morsomt å være for både store og små.

Vi fortsetter med turneringer i vinter, 14 dager av gangen. Gå på Golfbox og meld deg på turneringen, deretter booke tid på simulatoren. Husk å gi beskjed når du kommer at du er med på turneringen.

Vi tilbyr klippekort til medlemmene våre. 10 klipp, Kr. 2000,- Dette får du kjøpt når du kommer.

Vi har enkel matservering hos oss og tillater derfor ikke medbrakt mat/ drikke.

 

Velkommen til oss!

Kontakt Simulator

Booking

Book tid her


Åpningstider 
Simulator åpen alle dager fra kl. 10.00-22.00


Telefon

33 40 71 80


E-post

proshop@notteroygolf.no


Meny
Se menyen HER

Tilbud proshop

Cafè

Cafè

Cafêen i proshopen er åpen lørdager og søndager fra kl. 11.00 - 16.00. Vi serverer både lunsjretter og bakevarer. Vi ønsker både medlemmer og turgåere hjertelig velkommen inn ☕️

les mer
Callaway Reisetrekk

Callaway Reisetrekk

Nå har verden åpnet opp igjen og det kan hende at du har behov for et reisetrekk til golfbagen din når du endelig skal ut og reise igjen. Før kr. 1899,-Nå kr. 999,-Super bursdags- eller forskudd på julegave!  Velkommen til oss 

les mer

Proshopen

Vi har et samarbeid med Golfshopen.no, og har derfor muligheten til å tilby deg alt du trenger av golfutstyr, både til trening og til spill på banen.

Kontakt

Kontakt

Medlemsfordeler

Hos oss kan du velge ulike medlemskategorier ut ifra hvor mye golf du tenker at kommer til å spille i løpet av en sesong.