Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Nøtterøy Open

10. juni @ 08:00 - 27. september @ 17:00

Nøtterøy Open er en konkurranse som spilles hele sesongen med et spill pr uke. (mandag til søndag). Det spilles i to klasser.  A-klassen for spillere med HCP under 18 og B-klasse for spillere med HCP fra 18 og oppover.

Deltagerne velger selv sitt utslags sted og hvilken ukedag de vil spille.

Deltagerne betaler kr 50.- i proshop, skriver seg inn i deltagerboken som ligger på disken i proshop  og får et stemplet scorekort som skal leveres etter runden. Scorkortet må fylles ut med valgt utslags sted, navn og medlemsnummer. Scorekortet må signeres av spilleren og en markør.

Det lages resultatlister på mandag etter endt ukesrunde for begge klasser.. I tillegg lages det Order Of Merrit (OOM) regnskap som akkumuleres etter hver runde.

Resultatlister henges opp i proshop etter hver runde. Både ukes resultatene og OOM resultater til nå. Det premieres ukentlig med premier til de tre beste i hver klasse. Premier utbetales som gavekort fra proshop en gang i måneden.

Det blir en egen turnering, samling med bespisning  og OOM premiering ved sesongslutt.

Vi ønsker dere velkommen til å delta. Det er fortsatt mange runder igjen.  OOM premieres etter endt sesong med 75 % av totalt antall runder som tellende.

Nøtterøy Open komiteen

Stein Rørstad og Arve Wilhelmsen

Påmelding i Proshop

Detaljer

Start:
10. juni @ 08:00
Slutt:
27. september @ 17:00
Kategorier for Arrangement:
, ,

Sted

Nøtterøy Golfklubb
Sanneveien 1
Nøtterøy, Færder 3140 Norge
+ Google-kart
Telefon
+47 33 40 71 80