Om klubben

Chipping område sett ovenfra ved Nøtterøy Golf

Tuftet på idrettens grunnverdier

Nøtterøy golfklubb ble stiftet 10. februar 2000. Klubbens formål er å drive golfidrett organisert i Norges idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske komité (NIF). Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

Vi strekker oss etter å være en idrettsklubb hvor det er plass til alle. Alt vi gjør av aktiviteter har vi som mål å oppnå; Idrettsglede. Felleskap. Ærlighet. Vi tenker at det er viktig for å skape en inkluderende golfklubb.

Om du er ung, voksen, litt oppi åra, kvinne eller mann, sprek, ikke fullt så sprek, opptatt av helse eller på jakt etter nye lekekamerater, så står alltid døra åpen hos oss.

Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal føle deg velkommen til Nøtterøy golfklubb.

 

Velkommen til oss!

Kontakt Simulator

Booking

Book tid her


Åpningstider 
Simulator åpen alle dager fra kl. 10.00-22.00


Telefon

33 40 71 80


E-post

proshop@notteroygolf.no


Meny
Se menyen HER

Tilbud proshop

Cafè

Cafè

Cafêen i proshopen er åpen lørdager og søndager fra kl. 11.00 - 16.00. Vi serverer både lunsjretter og bakevarer. Vi ønsker både medlemmer og turgåere hjertelig velkommen inn ☕️

les mer
Callaway Reisetrekk

Callaway Reisetrekk

Nå har verden åpnet opp igjen og det kan hende at du har behov for et reisetrekk til golfbagen din når du endelig skal ut og reise igjen. Før kr. 1899,-Nå kr. 999,-Super bursdags- eller forskudd på julegave!  Velkommen til oss 

les mer

Proshopen

Vi har et samarbeid med Golfshopen.no, og har derfor muligheten til å tilby deg alt du trenger av golfutstyr, både til trening og til spill på banen.

Kontakt

Kontakt

Medlemsfordeler

Hos oss kan du velge ulike medlemskategorier ut ifra hvor mye golf du tenker at kommer til å spille i løpet av en sesong.