Om klubben

Chipping område sett ovenfra ved Nøtterøy Golf

Tuftet på idrettens grunnverdier

Nøtterøy golfklubb ble stiftet 10. februar 2000. Klubbens formål er å drive golfidrett organisert i Norges idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske komité (NIF). Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

Vi strekker oss etter å være en idrettsklubb hvor det er plass til alle. Alt vi gjør av aktiviteter har vi som mål å oppnå; Idrettsglede. Felleskap. Ærlighet. Vi tenker at det er viktig for å skape en inkluderende golfklubb.

Om du er ung, voksen, litt oppi åra, kvinne eller mann, sprek, ikke fullt så sprek, opptatt av helse eller på jakt etter nye lekekamerater, så står alltid døra åpen hos oss.

Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal føle deg velkommen til Nøtterøy golfklubb.

 

Velkommen til oss!

Kontakt

Booking Simulator

Book tid her


Åpningstider i Proshop

Åpent alle dager (unntatt ons.)

Kl. 08.00-19.00

Onsdag: Kl. 08:00 - 21:00

Tilgang til toalett/ garderobe fra                    kl. 07:00 - 22:00 med direkte inngang på baksiden av klubbhuset.


Telefon

33 40 71 80


E-post

proshop@notteroygolf.no


Meny
Se menyen HER

Tilbud proshop

Booking av golfbiler

Booking av golfbiler

For å booke en av våre elektriske golfbiler, bør du laste ned EAGL-appen. Du kan laste ned appen ved å søke opp EAGL i appstore eller google play, eller laste den ned HER  Det er enkelt å ta i bruk tjenesten. Du kan følge disse enkle stegene: Last ned appenRegistrèr...

les mer
Sommersalg

Sommersalg

Vi starter sommersalget! Alle klær: 1 plagg  - 10% 3 plagg  - 30% Garmin klokke S12    Før: 2249.-   Nå: 1999.- S40   Før: 2999.-   Nå: 2199.- S60   Før: 4299.-   Nå: 2999.- Olyo Helsett dame: Før:...

les mer

Proshopen

Vi har et samarbeid med Golfshopen.no, og har derfor muligheten til å tilby deg alt du trenger av golfutstyr, både til trening og til spill på banen.

Kontakt

Kontakt

Medlemsfordeler

Hos oss kan du velge ulike medlemskategorier ut ifra hvor mye golf du tenker at kommer til å spille i løpet av en sesong.