Veien til golf (VTG)

Vi arrangerer nybegynnerkurs gjennom hele sesongen, og etter kursene har vi tett oppfølging slik at alle skal føle seg komfortabel ute på banen.

Vi har en fantastisk golfbane, som ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser på Nøtterøy, og som vi er stolt av og gjerne deler med deg som vår gjest. Du skal alltid føle deg velkommen når du kommer til oss på Nøtterøy golfbane.

Vanligvis trenger vi minimum sju deltagere for å avholde kurs. Antall deltakere på hvert kurs vil bli avpasset etter de til enhver tid gjeldende smittevernregler.

Før kurset er det en teoretisk del med regler/etikette osv. All golfteori tar du via et e-læringskurs. Kurset er obligatorisk for alle nye golfspillere.

Innloggingen bruker innloggingen til MinIdrett. Har du ikke en bruker på www.MinIdrett.no, må du velge å opprette en bruker før du kan komme i gang. Nødvendig lenke til e-læringskurset får du tilsendt før kurset.

Normalt går kursene i lørdag og søndag. Kursene i 2023 vil høyst sannsynlig gå til de tidspunktene som er oppgitt nedenfor.

Etter praktisk opplæring med pro

Vår erfaring er at det er viktig å komme seg ut på banen raskest mulig etter opplæringen med pro slik at den enkelte blir mest mulig trygg på banen. Vi har derfor lagt opp til at alle skal ut og spille på banen 2 ganger som en del av kurset.

Vi har planlagt

Dag 3 banespill med trener1 og frivillige rutinerte spillere tirsdagen etter kursstart, start kl. 18:30. Vi spiller så langt vi kommer i løpet av 2,5 timer.

Dag 4 banespill sammen med en erfaren spiller, dette skjer tirsdagen etter første banespill med start kl. 18:00.

På slutten av sesongen inviteres alle kursdeltagere til en sosial turnering. Invitasjon vil bli sendt ut til den enkelte kursdeltager på e-post.

Etter at kurset er gjennomført, vil du få tilbud om medlemskap i klubben. Medlemskapet i kursåret (VTG-1) koster kr 1 540,- og har, foruten mulighet til spill på banen, trening med pro ukentlig (ikke juli)

Fellestrening med pro skjer på torsdager kl 18:30 – 20:00 (f.o.m. 25 mai)  

Dersom det er ønske om det, kan vi også arrangere kurs for vennegjenger, familier, bedrifter og lignende (minimum 5 personer) på ukedager eller weekender utenom de ordinære VTG-kursene. Pris avtales i hvert enkelt tilfelle.

Info

Kurstider er

Lørdager kl. 10:00 – 14:00
Søndager kl. 10:00 – 14:00

Pris for kurs for 2023 er kr. 1500,-

Fakturaen må betales før kursstart.

Fellestrening med pro etter endt kurs for medlemmer

Torsdager kl. 18:30 – 20.00 (f.o.m. 25 mai)

Kontakt

Ta kontakt med administrasjonen på telefon 48 31 68 45 for mer info.

Ingen samsvarende arrangementer