Selskapslokaler

Vi leier ut våre flotte selskapslokaler og møterom i klubbhuset vårt, rett ved greenene på hull 9 og 18.

Lokalene er egnet til bryllup, konfirmasjon, dåp/ navnefest, minneseremonier, firmafest, bursdag/ jubileum og kurs/ konferanse.

Vi har 4 rom tilgjengelig for utleie.

  • Storsalen har plass til opp til 80 personer. I salen står 2 simulatorer oppe hele vinteren, men det er likevel god plass for borddekking og sosialt samvær. Det er mulig å koble seg på projektoren og vise presentasjoner, bilder og film å et stort lerret.
  • Speilsalen har plass til 26 personer. I speilsalen har vi en TV som det er mulig å koble seg til og vise presentasjoner, bilder og film.
  • 2. etg. har plass til 30 personer.
  • Møterommet har plass til 14 personer. På møterommet har vi en projektor som det er mulig å koble seg til og vise presentasjoner, bilder og film.

Lokalene leies ut fra kl. 20.00-20.00, men er det mulig så kan det hende at du kan dekke bord og pynte til selskapet tidligere på kvelden. Ta kontakt og hør med oss når lokalet er tilgjengelig. Leien inkluderer oppvaskpersonale og vask av lokalene. Ved minneseremoni vil vi være behjelpelige med oppdekking og rydding.

Vi har tilgang til trådløst nettverk og gratis parkering

Catering/ mat må leietager ordne selv.

Medlemmer og sponsorer av Nøtterøy Golfklubb får 10% rabatt på leie av selskapslokaler.

Medlemmer i kontingentkategoriene Voksen/ Platinum/ Plussmedlem vil få 50% rabatt èn gang i året. 10% rabatt utover dette.

Send en e-post til lina@notteroygolf.no for forespørsel om pris og reservasjoner.