Turneringer

Nøtterøy Matchmesterskap

NØTTERØYMATCHEN 2020

Endelig er vi klare for matchmesterskap!

Vi viderefører konseptet fra i fjor. Det er ingen kvalifisering - alle kan være med! Matchspill er en morsom og spennende spilleform som passer for alle som synes golf er gøy! Vi spiller dame- og herreklasse hvis det blir flere enn 16 deltakere i hver klasse. 

Turneringen spilles som match med ¾ hcp. Spilleren med det høyeste spillehandicapet får differansen mellom de to spillernes spillehandicap x 0,75 på hull med lavest indeks. Eksempel: Spiller A har 17 tildelte slag, spiller B har 7. Differansen =10 x 0,75= 7,5 som avrundes til 8. Spiller A har 8 tildelte slag på hull med indeks 1-8. Spiller B har ingen tildelte slag.

Vi spiller med standard utslagssted - 46 for damer og 57 for herrer - med noen unntak: Har du fylt 60 år eller har hcp på over 20 har du mulighet til å spille fra henholdsvis utslagssted 42 for damer og 50 for herrer. NB! Utslagssted må oppgis i kommentarfeltet ved påmelding og gjelder gjennom hele mesterskapet.

Meld deg på i Golfbox eller i proshop innen 1. juni kl 12 - matchspill er for alle, uansett hcp!

Første runde med matcher trekkes på tilfeldig basis og vinneren i første match finner neste rundes motspiller på matchtablået i Golfbox eller i proshop. Dere er selv ansvarlige for å avtale tid for å spille matchen. Liste med telefonnummer henger på oppslagstavla i proshop. (Ta bilde av den så har du alltid kontaktinformasjonen tilgjengelig).

Det vanlige er at spilleren som står øverst i tablået tar kontakt, men det er begges ansvar å gjøre en avtale og spille matchen innen tidsfristen. Husk dette, og påse at tidsfristene holdes! Om du er den som ikke kan, er det sportslig riktig å gi matchen til motspiller.

Når Nøtterøys matchmester skal kåres til høsten, blir alle som har deltatt i matchmesterskapet invitert til turnering (Lucky Looser). Det blir premieutdeling etter en matbit i restauranten. Deltakeravgiften på kr 300,- inkluderer matchspill, turnering og mat på finaledagen.
 
Runde 1 skal være ferdig spilt innen 19/6
Runde 2 skal være ferdig spilt innen 8/7
Runde 3 skal være ferdig spilt innen 5/8
Runde 4 skal være ferdig spilt innen 26/8
Runde 5 skal være ferdig spilt innen 10/9      
  • Bronsefinale og finale spilles søndag 13/9 sammen med en lucky looser turnering.
Matchspill er både gøy og spennende. Husk å ha det hyggelig, og at det er lov å gi putter :-)
 
Lykke til alle sammen!                                                                                                         
 
DagDatoStartTurnering PåmeldingDeltagereResultater
juni
tirsdag2. 0800Nøtterøy MatchmesterskapResultater
mai
fredag14. 0800Nøtterøy Matchmesterskap Damer 14.5.21Resultater
lørdag15. 0800Nøtterøy Matchmesterskap Herrer 15.5.21Resultater
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her