Turneringer

Nøtterøy Open

Nøtterøy Open 2018
Da nærmer det seg endelig baneåpning på Nøtterøy Golfbane og med den starter også årets Nøtterøy Open. I store trekk vil Nøtterøy Open 2018 være nokså lik fjorårets turnering, med noen mindre justeringer samt at vi dessverre har færre uker i år enn i fjor. Vi understreker at i tillegg til å være en attraktiv konkurranse i klubben, skal Nøtterøy Open være en arena for å skape sosialisering, tilhørighet og klubbfølelse. Turneringen vil også i 2018 være en åpen turnering for alle medlemmer og gjestespillere hvor vi ønsker så mange deltagere som mulig. Spesielt ønsker vi også i år at VTG’ere deltar i Nøtterøy Open.
 
Klasser
Vi fortsetter med å dele opp i kun 3 klasser, hvor herre, dame, junior og senior spiller i samme klasse etter hcp:
  • Kl A:      +0,0 -    13,9
  • Kl B:      14,0 -    26,9
  • Kl C:      27,0 -    54,0
Man blir i samme klasse gjennom sesongen uten å gå over i annen klasse selv om hcp endres i løpet av sesongen. Dvs klassen man starter sesongen i, er også klassen man avslutter i.
 
Èn uke = èn konkurranse
Vi fortsetter med opplegget hvor hver konkurranse gjennomføres i løpet av ei uke. Deltagerne kan spille fra og med mandag til og med søndag i den aktuelle konkurranseuken, og vi forsøker å publisere resultater så snart som mulig etter endt konkurranseuke og senest påfølgende mandag. Ukesoversikt (spillform, utslag, etc.) finnes nederst.
Hver uke premieres 1., 2. og 3. plass.
 
Månedsavslutning med premiering
Vi fortsetter med månedsavslutning med premiering for den aktuelle perioden. Månedsavslutningen gjennomføres med en 9 hullsturnering med egne premier for alle medlemmer uavhengig av deltagelse i aktuelle turneringsperiode eller ikke, og vi avslutter med en sosial samling/bespisning. Nytt av året er at vi gjennomfører månedsavslutning i påfølgende uke (fredag) etter månedsskifte (se oversikt), for å få med alle resultater i den aktuelle perioden.
Månedens golfer kåres og premieres for den aktuelle perioden.
 
Sluttspillturnering og sesongavslutning
Etter at alle turneringer i Nøtterøy Open 2018 er avsluttet, gjennomføres en egen sluttspill turnering. Turneringen vil være åpen for alle deltagere med muligheter for å vinne premier, men kun et begrenset antall pre-kvalifiserte deltagere gjennom årets sesong vil får muligheten til å spille om de gjeveste premiene og tittelen Årets sluttspillmester Nøtterøy Open 2018.
Etter turneringen blir det gratis avslutningsmiddag med premietutdeling og kåringer, deriblant klassevinnere av Nøtterøy Open 2018.
 
Annet
  • Nytt av året: Registrering av deltagelse skjer i ProShop - innenfor åpningstid - FØR runden starter. Dvs at for å få registrert gyldig runde, må man ha med seg stemplet scorekort. ProShop vil IKKE stemple scorekort etter runden.
  • Startkontingent er kr. 100 for alle deltagere. Gjestespillere får kr. 100,- i avslag på greenfee ved å delta i Nøtterøy Open. Man kan også delta på «2’s» (birdie-konkurranse på par 3 hullene) ved å betale inn kr 20,- i potten ved registrering. 100%  av startavgift går tilbake til deltagerne i form av premier.