Våre proer

Ved spørsmål om protime ta kontakt med Proshop

Dersom du er medlem i en golfklubb, har du allerede en GolfBox-ID kan du gå direkte til bestilling av protime her. Hvis du ikke har en GolfBox-ID (dvs. ikke er medlem i en golfklubb), ta en telefon til proshop som vil bestille time for deg. Telefon: 33407180.

HEADPRO

Trener med mange års erfaring. Johan Tanum er en pro med lang erfaring og stor interesse for golf. Han er en habil golfspiller, og ble Norgesmester for senior i 2015.

Han bruker moderne hjelpemidler i sin golfundervisning som for eksempel Trackman og Flightscope. Samtidig er han opptatt av at det grunnleggende skal være på plass i svingen. Han fokuserer mye på nærspill blant de bedre spillerne.

Johan Tanum er tilgjengelig tidlig som sent i hele sesongen. Ikke nøl med å ta kontakt for å booke undervisning. Om du er medlem av en golfklubb bestiller du direkte via Golfbox (lenke).

Du kan også ta en telefon til vår proshop (33 40 71 80), så hjelper vi til med å bestille time. Eller ringe Johan Tanum på mobil: 971 69 096, eller send en e-post til; johan@notteroygolf.no 

Kjekt å vite om Johan

  • PGA-status: Klasse A5
  • Var den første pro i Norge med A-status
  • Født 1960
  • Handicap er 4,3

Teaching Pro

Mikael Sagvik går trenerløpet til Norges Golfforbund. Han er i ferd med å fullføre Trener 3 i år (2024) som vil gi han tittelen PGA Coach. Han er en behagelig trener som kan skape grunnlag for et aktivt liv og golfglede.

Han er opptatt av at du skal oppleve mestring og golfglede når du trener med ham. Han vil vise deg at det det greit å prøve og feile for at du skal nå målene dine. Mikael er opptatt av å ta vare på dine gode golfkvaliteter og vil gjøre små justeringer for å optimalisere golfsvingen din.

 

Kjekt å vite om Mikael

  • Trener 3 som gir tittelen PGA Coach
  • Født 1991
  • Handicap: 1,6

mikaelsagvik@gmail.com