Junior i Nøtterøy Golfklubb

Nederst på denne siden kan du se om vi har planlagt noe ekstra for deg og de andre juniorgolferne.

LES MER OM TRENINGSGRUPPER FOR JUNIORER HER

Nøtterøy golfklubb tilbyr aktiviteter for alle nivåer, og vi har en engasjert gruppe med erfarne trenere og mange frivillige som jobber spesielt med juniorer. Juniorer er delt inn i aldersgruppene 6-8 år, 9-12 år og 13-19 år, med to grupper for 13-19 år avhengig av satsningsnivå.

Vi ønsker å skape et godt miljø og gode resultater, og det legges til rette for glede, trygghet, miljø og mestring for barn og ungdom som ønsker å spille golf, enten du er råfersk eller rågod:

Inkluderende miljø for både bredde og elite

Vi har felles, miljøskapende arenaer for juniorer, elitespillere og voksne. Det arrangeres aktiviteter gjennom hele året slik at alle juniorspillere skal føle seg velkommen og inkludert, både nybegynnere, hobbyspillere og elitespillere.

Deltakelse i turneringer er utviklende og sosialt. Her blir man bedre kjent med spillere i egen klubb, og man møter også golf-glade fra andre deler av Norge. For de som ønsker å prøve seg, legger vi til rette for felles deltakelse i for eksempel Narvesen Tour, som er en bredde-turnering i regi av Norges golfforbund.

Treningsopplegg som gir mestringsfølelse og resultater

Juniortreninger i Nøtterøy golfklubb er tilpasset alder og nivå. Vi har gode trenerressurser for alle nivåer, fra nybegynner til elite, fra hobbyspillere til de som ønsker å ha golf som satsingsidrett. Vi har to hovedtrenere og i tillegg trenere med Trener 1- og Trener 2-kurs. Disse leder treninger og sørger for kontinuerlig oppfølging og utvikling.

Vi har også meget gode treningsfasiliteter med driving range, korthullsbane og en stor og flott putting green. I tillegg har vi et nærspillsområde som skal oppgraderes.

Som juniormedlem i Nøtterøy golfklubb kan man delta på juniortrening, låne utstyr uten kostnad, og du har fritt spill på Nøtterøy golfklubb samt flere andre flotte baner i Vestfold (Sandefjord, Larvik, Vestfold, Borre).

Golf som idrett

For de som har golf som idrett og som har ambisjoner om å nå langt innen golf, har Nøtterøy golfklubb meget god kompetanse for å løfte nivået. Vår head pro Johan Tanum legger til rette for at de sportslige målene kan nås gjennom trening på teknikk, banespill og turneringsspill samtidig som vi har aktiviteter for å ta vare på spillegleden.

Nøtterøy golfklubb har spillere som hevder seg regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vår ambisjon er å øke antall turneringsspillere på alle nivå, fortsette å ha spillere på landslaget og ta medaljer i NM.

Så enten du er en dreven junior eller bare har lyst til å teste om golf er noe for deg, ikke nøl med å ta kontakt:

Isak Foyn Wahlqvist, Mobil: +47 468 04 816, E-post: isak@notteroygolf.no

Startdato Tid Navn Plasser Ledig Påmelding
28. mai, 2024 17:00 Juniortrening Pitch 9-12 år 0 0 Påmelding
28. mai, 2024 18:30 Juniortrening Chip og Par 13-19 år 0 0 Påmelding
4. juni, 2024 17:00 Juniortrening Pitch 9-12 år 0 0 Påmelding
4. juni, 2024 18:30 Juniortrening Chip og Par 13-19 år 0 0 Påmelding
24. juni, 2024 10:00 Sommercamp for juniorer 12 11 Påmelding