Turneringer

Informasjon

Nøtterøy Golfklubb arrangerer flere turneringer gjennom sesongen. Turneringene er av forskjellige karakter, noen hvor det sosiale vektlegges og andre hvor det sportslige er i høysetet.
Du finner de forskjellige turneringene i menyen til høyre, det være seg dame-, herre-, seniordager, fredagsgolf eller torsdagsmedal. Der finner informasjon om de forskjellige turneringene og også mulighet for påmelding.
Turnering er ikke farlig, kom og bli med! 

Elektronisk scoreinntasting
Situasjonen med den pågående Corona pandemien gjør at alle turneringer på Nøtterøy, i likhet med 2020, vil gjennomføres utelukkende med elektronisk scoreinntasting på mobiltelefon.  Det vil ikke bli utstedt scorekort for den enkelte turnering. Du oppfordres likevel til å ta med deg et scorekort som du fyller ut for deg selv som en backup.

Hvordan fungerer dette?
Vi har fått mange forespørsler om hvordan dette fungerer. Det er veldig enkelt:
Hver spiller får en personlig kode for å taste sin score. Denne blir tilsendt i en e-post fra Golfbox. Trykk på linken i e-posten, og du er i gang. Det er nok at en spiller i gruppen taster inn score.

Dersom du ikke har e-post på telefonen din, les vedlagte informasjon fra GolfBox om hvordan du skal forholde deg.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her